charlotte b√łgh aagaard - udstilling 2022

Referencer

J. Lauritzen A/S

"Det var en stor glæde at have Charlotte Bøgh Aagaard’s Kunst i vores kantine. Hendes kunst er meget varierende, i både bløde og skarpe former. Nogle billeder er i mange farver og andre holdt næsten i sort, grå og hvid som et fotografi. Men alle lavet med stor æstetisk sans. Det var en udstilling, som henvendte sig til mange." 

  J. Lauritzens kunstforeningsformand

 

BRFkredit

"Vi har haft fornøjelsen af Charlotte Bøgh Aagaards billeder i BRFkredits Kunstforening. Det var en spændende og varieret udstilling.

De positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer gik især på det spændende og nytænkende i landskabsmalerierne som baggrund for figurative udtryk, det faldt i god smag hos os. Det brede farvevalg og de forskelligartede billeder gjorde endvidere udstillingen god i vores lokaler. Både bestyrelse og medlemmer var vældig tilfredse med udstillingen."

Med venlig hilsen

BRFkredits kunstforening 

 

Slagelse Politigård

"Kunstforeningen Paletten på Slagelse Politigård har i efteråret haft den store fornøjelse at have en udstilling af Charlotte Bøgh Aagaard i vores store lyse lokaler.

Charlottes meget forskellige malerier gav anledning til megen snak på Politigården samt flere nye medlemmer. Der var flere, der mente, at denne udstilling var noget af det bedste, vi i flere år havde haft på Politigården. Malerierne var fortrinsvis naturalistiske og specielt landskabsmalerierne vakte begejstring.

Charlotte formåede at sammensætte en meget varieret udstilling, der også bar præg af en meget spændende måde at præsentere malerierne på.

Medlemmerne af Paletten vil med spænding følge Charlottes karriere fremover. Der venter hende helt sikkert stor anerkendelse"

På Palettens vegne 

Maibritt Nielsen

 

Galleri 3G

"Galleri 3G havde i perioden 7. maj - 5. juni 2011 en udstilling med naturmotiver, hvor vi var glade for, at Charlotte ville være med til at udstille sine malerier sammen med 3 andre billedkunstnere.

Vi fandt Charlotte på internettet til netop denne udstilling, og det var både valget af motiver, farvekompositionene og lyset i billederne, der fangede vores opmærksomhed.

Hendes billeder passede godt ind i udstillingen og de rammer der var, i den over 100 år gamle charmerende stald, som danner rammerne omkring Galleri 3G's udstillingslokaler.

Charlottes billeder er som udgangspunkt naturalistiske, men med et kraftigt abstrakt islæt, som gør hendes billeder interessante. Hun har sin helt egen stil.

Selv om Charlottes billeder er markante, skarpe og rå, føler man alligevel en ro og harmoni, når man betragter de skønne landskaber, som hun maler med sikker hånd.

Charlotte er en dygtig, humoristisk og behagelig person, som Galleri 3G meget gerne vil samarbejde med igen en anden gang."

Dorte og Michael Kofod
Galleri 3G

 

Karina Pedersen - Lonza Copenhagen ApS' kunstforening
 
"Malerierne er utrolige flotte og der er lidt for enhver smag. Der er både abstrakte malerier som man kan få til at ligne hvad ens fantasi er til. Derudover er der malerier som ligner noget, som er utrolig flotte. På alle malerierne er der gode detaljer og der er tænkt på det hele.
Der var også nogle malerier der var mo-derne abstrakte, disse var helt fantastiske.
Alle her hos Lonza var meget glade for disse malerier og vi overvejer da også om Charlotte skal udstille hos os igen, da der var mange malerier vi gerne ville købe.
Prisniveauet er passende til en firmakunst-forening. Der er både billige og dyre malerier så alle kan være med. "
 
Jane Solby - DFE Meincke A/S' kunstforening
 
"Vi hos DFE Meincke har nydt udstillingen af Charlotte Bøgh Aagaard. Selv om hendes billeder er meget forskellige formår hun at sammensætte en flot udstilling hvor især malerierne med hendes helt specielle røde farver vækker stor begejstring"
 
Danmarks Miljøundersøgelser, Roskilde

"Vi haft glæde af Charlotte Bøgh Aagaards malerier rundt på vores gange på DMU. Vi har haft indtryk af, at have modtaget et bredt udsnit af Charlottes malerier indeholdende både landskabs-, figurative og mere abstrakte malerier. Malerierne har været meget forskellige med hensyn til motiver, male-teknik og farvevalg, hvormed Charlotte har fanget mange forskellige personers inter-esse. Men især de figurative malerier var vi i kunstforeningen meget glade for, da disse fik os til at tænke og diskutere omkring forskellige detaljer i malerierne. Tak for en flot udstilling!"

Med venlig hilsen

Kunstforeningen ved DMU, Roskilde

 

 

Kontakt mig


Mobile: +45 2223 8690

Mail: charlotte@boghaagaard.dk